Future food
Innovations, morals & politics

La journée d'étude, organisée par Tristan Fournier, aura lieu le 15 novembre 2019 à l'EHESS, 54 boulevard Raspail, Paris 6ème.
Programme
9h30-12h
The future of food and nutrition: a critical dialogue
- Gyorgy Scrinis (University of Melbourne, Australia)
- Jean-Pierre Poulain (University of Toulouse, France)
13h30-16h
Agro-food industry and the shift to ‘alimentation’
- Chelsie Yount André (Cirad-Moisa, Montpellier, France)
From ‘de-animalisation’ to in vitro meat, the future of proteins
- Estelle Fourat (CNRS-Iris, Paris, France)
- Olivier Lepiller (Cirad-Moisa, Montpellier, France)
Smartfood revolution? The complex promise of meal replacement
- Tristan Fournier (CNRS-Iris, Paris, France)
- Sébastien Dalgalarrondo (CNRS-Iris, Paris, France)
Informations pratiques
Date(s)
- Vendredi 15 novembre 2019 - 09:30 - 16:00
Lieu(x)
- EHESS (salles BS1-28 / BS1-05) - 54 boulevard Raspail 75006 Paris
Contact(s)
- tristan.fournier@ehess.fr
- iris@ehess.fr
À consulter
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